BelépésMégsem

Ha még nem regisztráltál, kattints ide!

Add meg az e-mail címedet

Ha már regisztráltál, de lefelejtetted a jelszavad, add meg az e-mail címedet!

Mégsem

Belépés Regisztráció Nem tudsz belépni?

Sárvár Anno

Felhasználási feltételek

Kedves Felhaználó!

A honlapot mindenki regisztráció nélkül használhatja, de a honlapra képet feltölteni, a képekhez hozzászólni csak regisztrált felhasználó tud. A www.sarvaranno.hu honlapon történő regisztrációval, a honlap használatával a Felhasználók elfogadják az alábbi Felhasználási feltételeket.

Az igénybevétel feltételei

A honlapon történő regisztráció során szükséges megadni egy felhasználó nevet, egy érvényes e-mail címet, illetőleg a regisztráció során választani kell egy jelszót.
Saját jelszavának titokban tartásáért kizárólag Ön a felelős.
A regisztráció után további, személyes adatnak minősülő adatokat lehet megadni (vezetéknév, keresztnév), melyek kezeléséhez a felhasználási feltételek elfogadásával egyben hozzájárul.
Kijelenti, hogy szerződéskötési képességében nem korlátozott.
A megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.
A regisztrációval létrejött megállapodás magyar nyelvű, nem minősül írásba foglaltnak, azt a Szolgáltató nem iktatja.
A regisztrációt a Szolgáltató a megadott e-mail címre visszaigazolja a hozzáférési információval együtt.

1. regisztráció

Ahhoz, hogy igénybe vehesse oldalunk egyes szolgáltatásait, mindenekelőtt regisztrálnia kell magát. A regisztráció teljes egészében ingyenes és névtelen, csak pár percet vesz igénybe.
Felhasználónév, jelszó és email cím megadása kötelező. Az e-mail címeket szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat másik fél részére nem adjuk át. A regisztrálás feltétele a felhasználási feltételek elfogadása. A regisztráció során nem kötelező megadni a vezeték és keresztnevet.

2. Az adatok módosítása

A regisztrált adatok módosítására a weboldalon keresztül van lehetőség, a bejelentkezést követően az - Adataim - linkre kattintva.
Amennyiben tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.
A fenti kötelezettségek elmulasztásából eredő károkért kizárólag a felhasználót terheli a felelősség. Felelősséggel tartozik a saját jelszava vagy fiókja illetéktelen használatával a Szolgáltatónak vagy bármely harmadik személynek okozott károkért.

3. A regisztráció törlése

A regisztráció törlésére a weboldalon keresztül van lehetősége, a bejelentkezést követően az - Adataim - linkre kattintva a megjelenő weboldalon a - Regisztráció törlése - linket választva.

Emailek

Az Ön email címe, adatai a szolgáltatás felületén sehol sem láthatóak a többi felhasználó számára, csak a pontos azonosítást szolgálja.
Amennyiben a szolgáltatás üzenetküldő rendszerével küld e-mailt a Szolgáltatónak, email címe automatikusan megjelenik a továbbított levélben és csak az Ön számára látható oldalon is.

Felelősség

Felhívjuk a figyelmét, hogy kizárólagos felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, jelszavának felhasználásával valósul meg. Szolgáltató nem felel a felhasználói jelszavak illetéktelen használatából eredő károkért.
Szolgáltató nem vállal felelősséget a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerü- lő működési illetve tartalmi hibákért vagy hiányosságokért, nem vállal felelősséget a hibás adatok megadá- sából eredő esetleges téves teljesítésért.
Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen olyan kárért, amelyek az alábbiak következtében merülnek fel:

- a szolgáltatás helyes vagy helytelen használata, - a Felhasználó adataihoz való jogosulatlan hozzáférés, illetve azok jogosulatlan módosítása,
- harmadik személy közrehatása a szolgáltatás működésére,
- bármilyen más károkozó magatartás, illetve esemény.

Amennyiben a szolgáltatás használatával összefüggő bármely tevékenység az adott felhasználó államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag az adott felhasználót terheli a felelősség.

Feltöltött tartalom

Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a szolgáltatáson belül elhelyez vagy a szolgáltatás felü- letén megjelenít, ideértve a fényképeket, fotóleírásokat, személyes adatokat, hozzászólásokat, a közzétett tartalmakat.
A www.sarvaranno.hu automatikusan nem ellenőrzi a felhasználók által elhelyezett tartalmakat.
A www.sarvaranno.hu, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a közzétett tartalomért.
Jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek, vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezések megsértése esetén a www.sarvaranno.hu minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.
A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például - de nem kizárólagosan - az alábbiakat:

- megszerzett anyagok jogosulatlan publikálása, - felhasználói azonosítók automatikus módszerekkel vagy csalárd, illetve tisztességtelen fondorlattal történő létesítése,
- vírusok, férgek, hibák, trójai falovak vagy bármely más destruktív elemek közzététele vagy továbbítása,
- olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek jogellenesek vagy jogellenes tevékenységre buzdítanak, esetleg azt hirdetik,
- hamis vagy félrevezető információ rendelkezésre bocsátása.

A Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítása

A regisztráció során a Felhasználási Feltételek elfogadásával tudomásul veszi, hogy a honlap szolgáltatásai folyamatosan változhatnak. A Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatások feltételeit valamint azok változásait a honlapon teszi közzé.
Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket egyoldalúan módosítsa. Felhasználók a módosítás hatálybalépését követően a szolgáltatás első igénybevételével - a weblapra való első regisztrált belépéssel - elfogadják a módosított felhasználási feltételeket.

Szerzői jogok

A szolgáltatás keretében a honlapon megjelenített tartalom (ideértve többek közt valamennyi, a honlapon elérhető grafikát, a honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást) a Szolgáltató szellemi alkotása; kivételt képeznek ez alól a honlapon feltüntetett egyes gyártók, forgalmazók védjegyei. A szolgáltatás rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen túl ezen szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatóak fel vagy hasznosíthatóak.

Egyéb rendelkezések

A jelen Felhasználási Feltételekre, valamint általánosságban a szolgáltatásra a Magyar Köztársaság hatályos jogszabályai alkalmazandók.

Vissza

Gyorskeresés

Írj be egy szót, vagy kifejezést!


A gyorskeresésről...

Mégsem

Részletes keresés


A megadott feltételek közötti kapcsolat:


Mégsem

Keress a Sárvár Anno blogon!

Írj be egy szót, vagy kifejezést!


Mégsem

Keress a Sárvár Annon!


A Nádasdy Ferenc Múzeum adatbázisai

Weboldalak


Kövess minket!Legújabb feltöltések


Téglagyári lakások...

Téglagyári lakások...

Fotós: Szabó Mária

Készítés éve: 1971

Bővebben

Sárvári polgárőrök az iskolakezdési időszakba...

Sárvári polgárőrök az iskolakezdési időszakba...

Készítés éve: 2019

Bővebben

Dr. Rusvai Miklós előadása a sárvári méhészek...

Dr. Rusvai Miklós előadása a sárvári méhészek...

Fotós: Kelemen Balázs

Készítés éve: 2016

Bővebben

Tabló Entzbruder 8.a 1965...

Tabló Entzbruder 8.a 1965...

Készítés éve: 1965

Bővebben

Hozzászólások


Pajor János hozzászólása

Pajor János hozzászólása:

A fiatalember (kezében a szerszám nyele) PENDLI vezetéknevű, dolgozott...

Bővebben

Balázs hozzászólása

Balázs hozzászólása:

Szabó László tervezte meg 1934 ben a sárvári méhészek egyesületi zász...

Bővebben

Tilda hozzászólása

Tilda hozzászólása:

Rózsa Ferencné sz.Nagy Erzsébet az én szeretett Anyósom volt. Édesapja...

Bővebben

zani hozzászólása

zani hozzászólása:

A képen Bartók Ilona látható. Nyugdíjazásáig a Sylvester Könyvtár köny...

Bővebben